Bosch


logo boschDivizia Bosch pentru piese de shimb pentru autoturisme este plasatã în Karlsruhe, Germania. De la centrul de vânzãri din Karlsruhe sunt expediate produse Bosch în peste 90 de tãri din lume. Divizia piese de schimb se ocupã de aprovizionare la nivel mondial a pieselor de shimb Bosch. Astfel centrul de vânzãri din Karlsruhe detine în stoc peste 100 000 de repere. Toate aceste produse ajung la client în timpul cel mai scurt si pe ruta cea mai rapidã, aceasta inseamnand de cele mai multe ori “comadatã azi - livratã mâine”.
O componentã importantã a activitãtii acestei divizii este organizarea retelei de 10 250 de reprezentante si service-uri Bosch cu peste 100 000 de angajati,plasate în 130 de tari.Toata aceasta retea de reprezentante si service-uri garanteazã un înalt nivel de calitate. Aceasta calitate e valabilã mai ales pentru service-urile ce se ocupã de garantiile pieselor dupã vânzare.

Pe lângã inovatiile tehnice pentru echipamente originale gama de produse este întotdeauna adusã la zi si dezvoltatã pentru a include noi repere care se conformeazã cu cererile pietei.
Astfel gama de produse include repere pentru cele mai populare modele de autoturisme.Toate produsele întrunesc directivele de aclitate ale Bosch si sunt recomandate de nenumarati producãtori de autovehicule. De asemenea, produsele includ si instrucþtuni de montaj pentru o instalare simplã si sigurã.

Bujii Bosch pentru motoare cu aprindere prin scânteie Bujiile pentru m.a.s. determina în mare masura performantele si buna functionare a motorului. Ca lider al pietei europene, Bosch este numele cu cel mai înalt nivel de calitate si competenta în domeniul bujiilor. Tot mai multi constructori de automobile monteaza bujiile Bosch direct din fabrica. Folosind bujiile Bosch asigurati motorului cea mai înalta performanta cu cea mai noua tehnologie!

Stiri auto

 • Masina anului 2012 : Opel Ampera
  S-a desemnat masina anului 2012, dar din pacate nu este din Romania. Desi urmarind evolutia celor de la Dacia putem spera ca intr-un viitor indepartat sau foarte indepartat o sa ne... (6.03.2012 )
 • S-a lansat Dacia Lodgy
  Zilele acestea este forfota mare la Geneva deaorece s-a deschis Salonul International Auto. Din imaginile postate pe site-ul de prezentare se vede standul Dacia unde este ascuns bi... (6.03.2012 )
 • Primul Bentley Continental GT vandut
  La sfarssitul lunii februarie primul model Bentley Continental GT catre un client din Romania. Pretul pentru acest model incepe de la 172.000 de euro cu TVA. Noul proprietar a aste... (6.03.2012 )

Comanda rapida

 1. (camp obligatoriu)
 2. (camp obligatoriu)
 3. (camp obligatoriu)
 4. (camp obligatoriu)
 5. (camp obligatoriu)
 6. (camp obligatoriu)
 7. (camp obligatoriu)
 8. (camp obligatoriu)
 9. (camp obligatoriu)
 10. (camp obligatoriu)
 11. (camp obligatoriu)
 12. (adresa e-mail necesara)